Om KFUM Børkop

KFUM spejderne i Børkop – Bundsgaard 37 – 7080  Børkop

” vi har for nylig fået ny adresse. Hvis din GPS ikke er opdateret, så skriv i stedet Bundsgaard 11 ”

 

Sådan finder du Kragereden.

indmeldelse

Her kan du indmelde / udmelde dit barn.

Støt spejderne i Børkop og få skattefradrag – følg vejledningen

 Hold opdeling er :

enhed-bæver De yngste spejdere kalder vi bævere. For bæverne er spejderarbejdet leg med mening. Bæverne lærer at færdes i og passe på naturen. Og bæverne oplever en masse af de aktiviteter, som også de større spejdere arbejder med, blot tilpasset deres egen aldersgruppe.
enhed-ulv Ulveungerne oplever en masse spændende eventyr. De bliver indviet i junglens spændende liv, og når de optages i ulveflokken ved fuldmånemødet, får de også et ulvenavn. Ulvene leger og opholder sig oftest udendørs. De tager på weekendture (i hytte eller telt) 3-4 gange om året – og det store højdepunkt er sommerlejren, hvor hver eneste dag er fyldt med spænding og oplevelser.
enhed-junior I juniortroppen er spejderne inddelt i patruljer på 6-7 jævnaldrende spejdere. Der holdes fælles møder, men meget af arbejdet foregår i patruljerne. Der holdes mange ture i weekender. Det kan være kanoture, ture til nogle af de danske spejdercentre, eller ture sammen med resten af gruppens enheder.
enhed-spejder I spejdertroppen er patruljen grundlaget for alle aktiviteter. De 6-7 jævnaldrende spejdere i patruljen er selv med til at bestemme mange af aktiviteterne. Spejderliv er friluftsliv – og naturligvis indebærer turene overnatning i telt og madlavning over bål!
enhed-senior Seniorspejderne har deres egen patrulje i spejdertroppen

Seniorspejderne deltager i weekends og ture med troppen, men tager også på ture for sig selv.

enhed-rover Gruppens unge og voksne medlemmer kan være med i en af gruppens roverklaner. I klanen arrangeres ture og arrangementer for gruppens voksne medlemmer. Ofte hjælper rovere ved gruppearrangementer eller deltager i aktiviteter på nationalt eller internationalt plan.

Lukket for kommentarer.