About

Velkommen til KFUM-Spejderne i Børkop.

KFUM Børkop, vores mødeplan:

Bæver: Tirsdag 17.00-18.00 (0. – 1. Kl.)

Ulve: Torsdag 17.30-19.00 (2. – 3. kl.)

Junior: Onsdag 18.30-20.00 (4. – 5. kl.)

Trop: Onsdag 19.00-20.30 ( 6. – 7. kl.)

Senior: Onsdag 19.00 – 21.00( 8 kl. + )

Hvem er vi?

I Børkop gruppe støtter vi børn og unge til at blive selvstændige, ærlige, demokratiske og ansvarlige mennesker, der har respekt for verden og naturen. Vi bruger spejdermetoden “learning by doing” og arbejder i små enheder (familier, bander og patruljer).

Vi udvikler, som alle andre spejdere i verden børnene fysisk, socialt, følelsesmæssigt, åndeligt og intellektuelt. Vi vil som ledere give børn og unge mod til sammen at tage ansvar for en bedre verden – “Sammen rykker vi verden med vilje”.

Spejderbevægelsen er en frivillig, ikke-parti-politisk bevægelse, som er åben for alle uden hensyn til deres oprindelse, race eller tro.

Hos KFUM-spejderne ønsker vi at støtte børn og unges søgen mod den åndelige dimension i tilværelsen. Med spejderarbejdets naturlige forhold til den kristne tro, og et levende og engageret møde med den kristne livsholdning, giver vi spejderen mulighed for at finde sin egen tro og lære at have respekt for andres.

 

 

Bliv spejder

Kunne du godt tænke dig at blive spejder? Så kom og vær med til spejdermøderne.

Når du har været med nogle gange og fået prøvet spejderiet af, skal du meldes ind i gruppen. Indmeldelse foretages her

Pris: Det koster 350 kr. pr. halvår at være medlem.

Er du ny spejder og lige meldt ind, så er kontingentet 200 kr. i det første halvår.

Kontingentet dækker materialer, vedligeholdelse og opvarmning af spejderhuset, mærker til uniformen mm. Som medlem er du dækket af KFUM-spejdernes ulykkes- og ansvarsforsikring, når du er til spejder.

Alle vores voksne ledere er frivillige og ulønnede.

Hvis du er på efterskole, men gerne vil med på ture og lejre, så er det for et nedsat kontingent på 200 kr. pr. halvår stadig muligt at være med.

Uniform: Man kan sagtens være spejder uden en uniform, så vi anbefaler, at I ser tiden lidt an, før I køber en uniform.

Men bliver du ligesom os grebet af spejder, kan der købes en ny uniform hos www.55nord.dk eller i deres butik i Taulov. Uniformsskjorten koster ca. 600 kr. og et tørklæde 50 kr. Spejderuniformer kan også tit findes brugt.

 

Sådan udmelder du dig

Det er nemt at udmelde sig af spejdergruppen.

Skriv en mail eller sms til vores kasserer Jesper Graversen på kasserer@kfum-borkop.dk eller 2920 1246.

Der kan være mange årsager til, at dit barn ikke længere har lyst til at gå til spejder.

Er der noget, vi kan gøre for, at dit barnet får lyst til at fortsætte? Så kontakt gerne en af barnets spejderledere eller vores gruppeleder Lone Stricker Mathiasen.