Handlekraft – mærke + forældre kaffe

Handlekraft - mærke + forældre kaffe
 Dato  Klokkeslæt  Lokation  
 17:30 - 19:00  17:30 - 19:00   KFUM Børkop   
    

Handlekraft

Formål

Ved at arbejde med mærket bliver juniorspejderne i stand til at finde praktiske løsninger og træffe valg i forhold til de dilemmaer, juniorspejderne udsættes for, samt anvende patruljens styrker og svagheder ved løsning af disse.

Mål

– Opleve at dilemmaer i høj grad er til stede i hverdagen.

– Forstå at man skal kunne arbejde sammen med alle.

Derfor gør vi det

I junioralderen skal spejderne arbejde hen imod et mere selvstændigt spejderliv i patruljen. Derfor skal de øve sig i at tage beslutninger i fællesskab og lave løsninger og systemer, som gør livet i patruljen nemmere. Det er vigtigt at lege, men tænk over, at legen skal have et formål og få spejderne til at reflektere over, hvordan de kan bruge erfaringerne i hverdagen.

Beskrivelse til spejderne

I skal blive bedre til at klare jer selv i patruljen. Men vi skal nok hjælpe jer lidt på vej. I skal lave systemer og aftaler for, hvordan I bedst klarer de udfordringer, der opstår, når man arbejder selvstændigt som patrulje. Det kan fx være madlavning eller teltorden.

Forældre kaffe:

Vi vil gerne inviterer alle forældre til at komme kl. 18:30, her vil vi gennemgå året frem til sommerferien. Der er følgende hovedpunkter imens vi drikker kaffe:

  1. DM i spejder.
  2. Planlæg selv lejr.
  3. sommerlejr 2020 ( uge 29 )
 
 
 Deltager liste    Har reseveret plads